Radio

106 Feesten om te leven – documentaire

Je hoort deel 2 uit de podcast Roes. Een betoverend radiofonisch essay over “de geestige mist waarin we ons allemaal weleens bevinden. Gemaakt door Audiocollectief Schik ism VPRO Dorst. En als begnnners-roes: 1MInuut Reuzenrad, gemaakt door Bente Hamel. Onze Parel Podcastparty vieren we zondag 31 maart van 11 tot 18 uur in het Torpedo theater te Amsterdam, toegang gratis. Deze dag vol Parel favorieten is onderdeel van het Oorzaken festival: een driedaagse podcast roes van 29 tot 31 maart 2019 in de Brakke Grond. Dit weekend dus! https://www.brakkegrond.nl/agenda/parel-radio
https://www.brakkegrond.nl/agenda-categories/oorzaken-festival Door Parel te beoordelen in Itunes of een andere podcast app, help je Parel verder groeien. Dan zorgt het algoritme dat Parel ook voor andere goed vindbaar is.
En je helpt ons moreel door Parel te volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Contact:
parelradio@vpro.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *